De 1-op-1 coaching is leefstijlcoaching aangepast aan jou! Natuurlijk gaan de gesprekken ook over voeding, beweging, ontspanning, slaap en zingeving. Echter, in de 1-op-1 coaching is dit maatwerk, specifiek aangepast aan jouw tempo en waar jij de nadruk op wilt leggen. 

 

- Vind je het lastig om in beweging te komen? Dan kijken we naar wat je wél leuk vindt en wat je nodig hebt om dat stapje te nemen. 

- Wat is nu eigenlijk gezond eten? En hoe doe ik dat?

- Heb je voldoende steun vanuit je omgeving? Hoe kunnen we dat organiseren?

- Heb je last van eetbuien? We kijken samen naar wat daaronder ligt, werken daar aan en maken kleine haalbare stapjes. 

- Ben je vegan? Geen probleem, we maken stapjes op voeding die bij jou passen.

- Geen tijd voor ontspanmomenten in je drukke leven? We kijken naar wat wél haalbaar is voor je. Een heel kort ontspanmoment per dag doet al veel voor je gezondheid. 

- Lig je te woelen 's nachts? We kijken samen naar jouw dag- en nachtritme, en verbeteren stap voor stap jouw slaap. 

Geen vraag is vreemd, stel ze me maar. 

 

Het aanbod

- Een gratis kennismakingsgesprek 

- Wij hebben altijd éérst een intake inclusief gratis lichaamsanalyse (als je dat wilt). We bespreken je huidige gezondheid, wie je bent, wat jouw motivatie is, en wat je wilt bereiken. 

- Dan maken we een afspraak om jouw doelen neer te zetten op de verschillende leefstijlonderwerpen. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat je gezonder wilt eten, meer wilt bewegen, meer ontspanmomenten en een betere slaap.

- Vervolgens splitsen we jouw verschillende doelen in haalbare kleine stapjes. Zodat we jouw doelen gaan bereiken en jij werkt aan een blijvend gezond gewicht. 

 

  • De intake duurt 90 minuten,
  • de volgende 2 gesprekken over jouw doelen en de te nemen kleine stapjes duren 60 minuten,
  • daarna is de duur van het gesprek afhankelijk van jouw behoefte, tussen de 30 en 60 minuten. De eerste keren zullen de gesprekken wat vaker achter elkaar zijn. Na een aantal maanden volstaat een gesprek na 4 tot 6 weken. Tussendoor kun je me altijd mailen/appen voor ondersteuning. Ik ben er voor je!

 

De intake kost 90,- euro, het doelengesprek en die over je te nemen stapjes ieder 60,- euro. De overige gesprekken duren bij 30 minuten 30,- euro, bij 45 minuten 45,- euro en bij 60 minuten 60,- euro.

 

Wil je ook ondersteunt worden door Shiatsutherapie? Deze wordt grotendeels vergoed vanuit je aanvullende verzekering. 

Let op! De 1-op-1 leefstijlcoaching wordt helaas niet vergoed door je zorgverzekeraar.